Rusia investighează dacă serviciile secrete occidentale au fost implicate în rebeliunea Wagner VIDEO

0
Publicat:

Serviciile Speciale ruse investighează dacă serviciile de informații occidentale au fost implicate în evenimentele care s-au desfășurat sâmbătă în Rusia, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, într-un comentariu video, pentru Russia Today.

Mercenari Wagner pe străzile din Rusia FOTO Profimedia
Mercenari Wagner pe străzile din Rusia FOTO Profimedia

Rusia susține că adesea ar exista o interferență străină în activitățile sale interne. Momentan, Lavrov nu a prezentat dovezi sau informații suplimentare ale acestei presupuse anchete, notează CNN.

Cu toate acestea, el a remarcat că ambasadorul SUA în Rusia a semnalat că SUA nu au „nimic de-a face” rebeliunea armatei lui Prigojin.

Şi s-a subliniat în mod special: Statele Unite pornesc de la faptul că tot ceea ce se întâmplă este o afacere internă a Federaţiei Ruse”, a adăugat el, într-un videoclip care a fost aparent înregistrat duminică și difuzat luni de postul, de radio controlat de stat Russia Today.

Acest lucru vine după ce fondatorul lui Wagner, Evgheni Prigojin, ar fi incitat la o rebeliune armată, dar apoi a renunțat și a acceptat un acord pentru a părăsi Rusia în Belarus, potrivit Kremlinului.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite