RusBurger îşi face intrarea pe piaţa din Crimeea

0
0
Restaurant fast-food RusBurger
Restaurant fast-food RusBurger

Lanţul de restaurante RusBurger, franciză rusească, a anunţat că va deschide un restaurant în regiunea Crimeea recent anexată la Federaţia Rusă, chiar în locul fostului restaurant McDonald`s care s-a retras complet din peninsulă în aprilie. Potrivit reprezentanţilor companiei, primul restaurant RusBurger din Crimeea îşi va deschide porţile în iulie.

Pe pagina de Vkontakte a comunităţii din Sevastopol, numită „Noul Sevastopol”, au apărut mai multe fotografii cu muncitori ocupaţi cu amenajarea viitorului restaurant RusBurger, ataşând o placă cu sigla companiei pe faţada fostului restaurant McDonald`s. 

Toate cele trei puncte de lucru ale lanţului american de restaurante McDonald`s şi-au încheiat activitatea în Crimeea, la scurt timp după ce regiunea a fost anexată Rusiei.

Reprezentanţii RusBurger au dezvăluit că vor fi inaugurate mai multe restaurante în regiune, inclusiv în Simferopol, Yalta şi Evpatoria. 

Compania şi-a exprimat intenţia de a se concentra pe atragerea clienţilor ruşi, fie că sunt localnici sau vizitatori, şi că se aşteaptă la acelaşi flux de clienţi precum McDonald`s obişnuia să aibă în regiune.

RusBurger operează în Rusia prin 30 de reprezentanţe, promovându-se drept un lant de restaurante fast-food care utilizează o selecţie de produse naturale obţinute de la producătorii ruşi. Reprezentanţii companiei au precizat că investiţia minimă pentru deschiderea unui restaurant este de aproximativ 2,4 milioane de ruble (peste 51.000 de euro).

Rusia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri