Reapar zvonuri că președintele Rusiei este mort și a fost înlocuit cu dubluri. Putin se plânge că prietenii săi nu îl mai recunosc VIDEO

0
Publicat:

Vladimir Putin, liderul rus în vârstă de 71 de ani, a făcut dezvăluiri tulburătoare cu privire la faptul că de multe ori prietenii săi nu-l mai recunosc, ceea ce alimentează zvonurile că ar fi înlocuit cu dubluri.

Președintele Rusiei ar fi mort și înlocuit cu sosii
Președintele Rusiei ar fi mort și înlocuit cu sosii FOTO EPA EFE

Președintele Federației Ruse spune că foștii săi colegi de școală și de universitate nu mai cred că este el cu adevărat, atunci când îl întâlnesc.

"De fiecare dată când întâlnesc ocazional foști colegi de școală sau de la universitate, mă privesc și spun - 'Nu cred, ești tu cu adevărat sau nu ești tu?'," a mărturisit Putin în fața oamenilor din regiunea Chukotka.

"Vedeți, o persoană nu știe întotdeauna cum s-ar comporta atunci când se află la un anumit nivel de responsabilitate", a adăugat el.

Această declarație a fost imediat exploatată de către dr. Valery Solovey, fost profesor la prestigiosul Institut de Relații Internaționale de la Moscova (MGIMO), care susține că Putin este mort și a fost înlocuit de... sosii.

Solovey afirmă că "așa-zisul 'Putin' s-a plâns în public că prietenii săi nu-l mai recunosc și cred că au de-a face cu o sisie."

Cele spune de el, cunoscut pentru afirmațiile sale bizare, sunt puse sub semnul întrebării de către un important jurnalist ucrainean, Dmitry Gordon, arată Daily Mail. Solovey spune că, nici mai mult nici mai puțin, Putin ar fi murit în octombrie 2023, iar trupul său ar fi depus într-un congelator, în timp ce șeful securității, Nikolai Patrushev, conduce în secret Kremlinul.

Gordon l-a întrebat pe Solovey: "Acum se pare că Putin este în viață [și nu mort, așa cum ați spus]. Deci, spuneți-mi, este în congelator sau este viu și sănătos?"

Solovey, calificat drept "agent străin", de către Kremlin, a replicat: "Este în congelator. În decembrie a fost mutat într-un nou frigider... unul destinat stocării cadavrelor. Aceasta este singura schimbare care îl privește după moartea sa. Nu au existat alte schimbări. Și nu există nicio șansă să fie înviat."

Solovey mai spune că moartea lui Putin va fi anunțată în acest an, iar ministrul rus al  Agriculturii, în vârstă de 46 de ani, Dmitry Patrushev, fiul secretarului Consiliului de Securitate, Nikolai Patrushev, va prelua funcția de prim-ministru.

Zvonurile cu privire la utilizarea unei sosii de către Putin circulă de ani de zile, de la afirmațiile lui Solovey până la faptul că președintele rus ar folosi o dublură din motive de securitate sau de sănătate. Internauții au comparat fotografii ale lui Putin de-a lungul anilor, susținând că există discrepanțe între trăsăturile sale fizice de la o apariție publică la alta.

La începutul acestei luni, Yevgeny Vasilyevich, un tâmplar din Berarus, a fost 'identificat' ca principala dublură a președintelui rus, susținându-se că ar fi fost otrăvit cu 'substanțe toxice', cărora le-a supraviețuit.

Toate aceste zvonuri și speculații au fost respinse de Kremlin.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite