Oligarhii ruşi, dispuşi să plătească pentru a scăpa de Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Unii oligarhi ruşi discută deja despre înlăturarea fizică a preşedintelui Vladimir Putin , potrivit serviciilor secrete ucrainene, citat de zn.ua. Oamenii de afaceri importanţi din Federaţia Rusă au suferit de pe urma sancţiunilor impuse după invadarea Ucrainei, potrivit Direcţiei principale de informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării.

„La Moscova a avut loc o întâlnire între oligarhul rus Piotr Aven şi miliardarul kazah Aleksander Maşkevici. În cadrul întâlnirii, Aven a remarcat că oligarhii ruşi sunt extrem de enervaţi de politicile lui Putin. Sancţiunile impuse Rusiei şi multor oamenilor de afaceri din cauza războiului din Ucraina au lovit puternic averile miliardarilor ruşi. Potrivit informaţiilor serviciilor secrete ucrainene, oligarhii caută acum modalităţi de a-l influenţa pe liderul de la Kremlin sau cercul său apropiat.

Dar acest lucru este exacerbat de faptul că Putin este într-o izolare strictă şi practic nu lasă pe nimeni să se apropie de el. În primul rând, oligarhii, pe care îi consideră nesiguri. Cu toate acestea, marii afacerişti ruşi sunt deja pregătiţi pentru cei mai radicali paşi.

Potrivit informaţiilor, unii caută chiar să plătească pentru înlăturarea fizică a lui Putin.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite