O rusoaică a evadat după 14 ani de sclavie sexuală și tortură. Cum a reușit să scape

0
Publicat:

Un bărbat rus a fost arestat luni pentru că ar fi ținut o femeie ca sclavă sexuală într-o temniță improvizată timp de 14 ani. Vladimir Cheskidov, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat preventiv după ce femeia a reușit să evadeze din casa sa din satul Smoleno.

Vladimir Cheskidov a fost arestat preventiv FOTO Profimedia
Vladimir Cheskidov a fost arestat preventiv FOTO Profimedia

Supraviețuitoarea a povestit poliției că a fost ținută captivă de Cheskidov din 2009 și că nu i se permitea să iasă din camera încuiata cu lacăt decât pentru a efectua treburi casnice sub amenințarea unui cuțit.

De asemenea, ea a susținut că a fost supusă la acte repetate de violență și tortură.

Perchezițiile făcute de autorități la proprietatea lui Cheskidov au scos la iveală o colecție de jucării sexuale, botnițe și CD-uri cu materiale pornografice, a relatat New York Post.  

Femeia, în prezent în vârstă de 33 de ani, a susținut că Cheskidov a ucis o altă femeie pe nume Oksana în 2011 și că ea însăși a fost forțați să ajute la debarasarea cadavrului. Rămășițele umane au fost descoperite ulterior în subsolul casei lui Cheskidov.

Împotriva lui Cheskidov au fost formulate acuzații de crimă, viol și răpire. Potrivit New York Post, mama sa, Valentina Cheskidova, care locuia cu el și cu supraviețuitoarea, a fost, de asemenea, arestată pentru complicitate în răpirea femeii.

În timpul unei audieri, Cheskidov a izbucnit în lacrimi și a negat orice abatere, spunând unui judecător că el și supraviețuitoarea împărtășeau o „dragoste reciprocă”.

Începutul coșmarului

Ea a povestit că calvarul ei a început în 2009, când l-a întâlnit pe Cheskidov într-o stație de autobuz. Acesta a invitat-o la el acasă pentru a bea ceva, dar, la sosire, ar fi scos un cuțit și ar fi declarat-o ostatica sa.

Coșmarul ei a luat sfârșit când Cheskidov a avut un episod psihotic declanșat de consumul excesiv de alcool.

Mama sa, temându-se probabil pentru propria viață, a cerut ajutor, iar el a fost dus la o instituție de sănătate mintală. În haosul creat, Cheskidov a uitat să încuie ușa, oferindu-i prizonierei sale posibilitatea de a fugi. Aceasta și-a căutat sora, care a contactat apoi autoritățile.

Cheskidov a fost considerat apt pentru proces și va fi ținut în arest timp de două luni. Între timp, mama sa a fost eliberată. Ancheta este în curs de desfășurare, iar autoritățile depun eforturi pentru a descoperi întreaga amploare a presupuselor crime ale lui Cheskidov.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite