Momentul în care un rus îşi „tatuează” simbolul „Z” pe corp cu ajutorul unui fier încins, pentru a-şi arăta dragostea faţă de Putin VIDEO

0
0
rusii îşi imprima simbolul z pe corp cu ajutorul unui fier incins FOTO Twitter

Nexta, un organ de presă din Belarus, a distribuit pe contul său oficial de Twitter o înregistrare video care arată cum unui bărbat îi este marcat simbolul „Z” pe piele cu ajutorul unui fier încins. Simbolul „Z” a făcut ravagii pe reţelele de socializare după ce a apărut pentru prima dată ca element identificator pe tancurile ruseşti.

Litera „Z” devenit un simbol de propagandă principal al Kremlinului, ceea ce i-a determinat pe unii comentatori să îl descrie ca fiind „noua svastică”, potrivit Daily Star.

Dar acest lucru nu i-a împiedicat pe oameni, în special în Rusia, să afişeze simbolul cu mândrie.

În videoclipul distribuit de Nexta, un bărbat care pare să aibă în jur de 30 de ani, stă întins pe spate într-un hambar plin de fier vechi, în timp ce un alt bărbat îi împinge în piept un  fier roşu încins în formă de Z.

Acesta face un zgomot de ardere, iar bărbatul sare în sus şi începe să strige în limba rusă.

Simbolul Z a apărut pentru prima dată la sfârşitul lunii februarie, când tancurile ruseşti au intrat în Ucraina pentru a începe „operaţiunea specială” a lui Putin.

Chiar săptămâna aceasta, bărbaţi în camuflaj rusesc, care prezentau simbolul „Z” pe haine, au fost văzuţi în imagini macabre cum imobilizează un bărbat care pare a fi un soldat ucrainean capturat, înainte de a-l castra.

Unul dintre ei foloseşte un cuţit de tăiat cutii şi pare să îndepărteze organele genitale ale victimei în faţa camerei.

Imaginile au fost distribuite pe reţelele de socializare, iar deputatul ucrainean Inna Sovsun a transmis pe Twitter reacţia sa: „Rusia trebuie să plătească pentru asta. Daţi Ucrainei armele de care avem nevoie pentru a opri acest coşmar o dată pentru totdeauna. Lumea nu se poate preface că acest lucru nu se întâmplă”.

Mai multe - Rusia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite