Forţe speciale ruseşti se vor antrena în Munţii Armeniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe ruse specializate în războiul radio-electronic, vor avea o sesiune de antrenament de trei zile, testând capacităţile echipamentelor militare avansate, dar şi procedurile de operare. Antrenamentul va avea loc în Munţii Armeniei.

Specialişti în războiul radio-electronic din Rusia se vor antrena timp de trei zile în Munţii Armeniei. Ei vor lua contramăsuri împotriva unor atacuri simulate, anunţă Districtul Militar Sudic.

„Antrenamentul noilor specialişti în războiul radio-electronic a început la baza militară rusă a Districtului Militar Sudic din Republica Armenia. În timpul antrenamentului, noii recruţi vor exersa contramăsurile împotriva reţelelor radio ale unui inamic simulat“, se arată în comunicatul bazei.

În timpul exerciţiului de trei zile, participanţii vor lua cursuri despre echipament militar avansat, despre capabilităţile şi procedurile de operare în condiţii extreme, în regiunea montană, la peste 2.000 de metri altitudine. 

Militarii vor duce la îndeplinire şi sarcini practice, inclusiv operarea de unităţi de bruiaj radio şi analiză a informaţiilor. În final, ei vor practica contramăsuri radio pentru a întrerupe reţelele de comunicaţii ale unui eventual inamic.

„În timpul antrenamentelor, militarii vor căuta peste 2.000 de semnale de telefoane mobile şi de satelit pe o rază de 30 de kilometri. Ei vor trebui să le localizeze şi să le bruieze cu ajutorul unităţilor automate de bruiaj“, continuă comunicatul.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite