Conflict bizar în Rusia. Un bărbat și-a atacat vecinii cu un aruncător de flăcări și cu un harpon VIDEO

0
Publicat:

Un rus care a fost acuzat că fură curent electric și-a atacat vecinii cu un aruncător de flăcări și cu un harpon.

O dispută a pornit marți, 27 iunie, în satul Trudovoie din regiunea Primorie. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost acuzat de vecini că fură curent electric după ce au găsit un cablu care ducea în curtea sa, dezgropat întâmplător de un excavator.

Lucrurile au degenerat la scurt timp. Bărbatul acuzat a ieșit în stradă cu un aruncător de flăcări cu care a încercat să-i dea foc unui bărbat ce încerca să i-l ia din mâini. Apoi, agresorul a lansat o săgeată dintr-un harpon, care a intrat în gâtul unei femei. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul de soția atacatorului.

Scena a fost filmată Captură video
Scena a fost filmată Captură video

După atac, vecinul suspectului a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, dar a supraviețuit, iar medicii au reușit să scoată harponul din gâtul femeii, în ceea ce au numit „un adevărat miracol”, relatează site-ul de știri Gazeta.ru.

„Medicii au fost surprinși. Am scăpat doar printr-un noroc, după ce harponul, trimis de la mare distanță, a pătruns în gât, dar în același timp nu a atins nici laringele, nici artera. Acesta este cu adevărat un miracol”, a declarat femeia rănită pentru presa rusească.

Vecinul ars
Vecinul ars

Atacatorul a fost arestat, iar poliția a deschis o anchetă.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite