Un bărbat din Chişinău, bătut şi încuiat în portbagajul propriei maşini. Poliţia a reuşit să-l salveze înainte ca acesta să se asfixieze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO igp.gov.md
FOTO igp.gov.md

Un bărbat din Chişinău în vârstă de 35 de ani a fost bătut şi abandonat în portbagajul maşinii sale. Din fericire, acesta avea la el telefonul mobil şi a reuşit să contacteze poliţia, care a ajuns la timp la faţa locului şi l-a salvat până ca el să se asfixieze.

În dimineaţa zilei de marţi, 6 decembrie, poliţia a primit informaţia precum că o persoană de gen masculin solicită ajutor. Victima a povestit prin telefon poliţiştilor că se află în portbagajul propriului automobil de model „BMW” şi că este abandonat undeva pe marginea unui traseu. Tot el a declarat ofiţerilor, că ultima dată se afla în satul Peresecina din raionul Orhei, unde a fost agresat fizic de nişte cunoscuţi şi urcat cu forţa în portbagaj.

În urma acestor informaţii, echipajul de patrulare s-a deplasat pe urme fierbinţi, efectuând măsuri investigative de depistare a maşinii. Timp de câteva minute, ofiţerii Inspectoratului Naţional de Patrulare au depistat autovehiculul menţionat, în satul Romăneşti din raionul Străşeni. Automobilul era descuiat, iar în timpul verificării portbagajului de către poliţiştii de patrulare a fost depistată victima care avea semne vizibile de agresiune fizică. Dacă inspectorii de patrulare nu reuşeau să îl salveze la timp, acesta risca să se asfixieze.

Cercetările oamenilor legii au stabilit, că bărbatul împreună cu cinci cunoscuţi au consumat băuturi alcoolice într-un local din satul Peresecina. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, unde tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, l-au urcat în portbagaj şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

La moment, patru din cei cinci suspecţi au fost reţinuţi. Aceştia sunt documentaţi pentru „Lăsarea în primejdie” şi „Răpirea unei personae”. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă amendă în valoare de 27.500 de lei sau închisoare de la doi la zece ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite