Sheriff Tiraspol a spulberat-o pe campioana Muntenegrului cu 5-0 în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii de Sheriff Tiraspol s-au impus cu 5-0 în returul cu Sutjeska Muntenegru
Fotbaliştii de Sheriff Tiraspol s-au impus cu 5-0 în returul cu Sutjeska Muntenegru

Sheriff Tiraspol s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după ce ieri au câştigat cu 5-0 meciul retur în deplasare, cu Sutjeska Muntenegru

Campioana Moldovei a început în forţă partida şi deja în minutul 13 mijlocaşul brazilian Cadu a deschis scorul, relevă IPN. Superioritatea Sheriffului a fost fortificată în repriza secundă. Alţi doi brazilieni, Ricardinho şi Fernando, cu o dublă au ridicat scorul la 4-0, iar pe final fundaşul moldovean Alexandru Scripcenco a închis tabela. În meciul tur de-acasă. Sheriff a reuşit un egal - 1-1.

În următoarea etapă a competiţiei Sheriff va juca cu Dinamo Zagreb. Echipa din Croaţia a eliminat-o fără probleme în dublă manşă pe Fola Luxemburg, scor general 6-0.

Sheriff şi Dinamo s-au mai întâlnit în preliminariile Ligii Campionilor de două ori, în 2010 şi 2012, fiecare repurtând câte o victorie. În cazul unui succes în duelul cu campioana Croaţiei, Sheriff îşi va asigura cel puţin prezenţa în grupele Ligii Europa, iar dacă va suferi înfrângere, va evolua în play-off-ul acestei competiţii.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite