Renato Usatîi a fugit de la o emisiune transmisă în direct, după ce a fost întrebat de unde are înregistrările cu Filat şi Shor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renato Usatîi a părăsit emisiunea „Politica” de la postul de televiziune „TV 7”, supărat că moderatoarea i-ar fi adresat întrebări incomode. Renato Usatîi a fugit din platou pentru a evita să dea răspuns la întrebarea cu privire la provenienţa interceptărilor convorbirilor telefonice dintre Filat şi Shor.

Potivit lui Usatîi, moderatoarea Natalia Morari şi comentatorul politic Oazu Nantoi au întrecut măsura. Potrivit liderului Partidului Nostru Morari, cei doi s-au descurcat de minune în rolul de idioţi utili. „Acum în joc vor interveni aşa zişii analişti salarizaţi. Eu nu particip în această bucătărie. Dacă vă place să fiţi marionete, nu aveţi decât. Doar că fără mine”, şi-a explicat Usatîi gestul pe un site de socializare la scurt timp după ce a părăsit emisiunea. 


Moderatoarea l-a întrebat pe Usatîi de ce a publicat doar informaţia care îl culpează pe Filat, deşi susţine că are înregistrări şi cu alţ politicieni. Natalia Morari a vrut să afle cine este autorul interceptărilor convorbirilor telefonice dintre Filat şi Shor.

Usatîi a dat asigurări că va publica înregistrările convorbirilor telefonice cu ceilalţi politicieni la momentul potrivit, iar la cea de a doua întrebare a evitat să ofere răspuns. „Eu nu vreau să divulg sursa, dar nici nu le-am făcut eu. Interceptările le-am primit tot de acolo de unde am aflat şi despre tranzacţiile dubioase de la BEM. Eu mai deţin şi alte convorbiri cu politicienii şi de asta se tem toţi din Parlament de mine şi PSRM la fel”, a declarat Usatîi.

După reluarea emisiunii în urma plecării lui Usatîi, Natalia Morari şi-a cerut scuze de la spectator şi a spus că deşi regretă, îi respectă decizia lui Renato Usatîi.

Amintim că avocata lui Usatîi, Ana Ursachi, a declarat pentru Adevărul Moldova, că interceptările telefonice dintre Filat şi Plahotniuc au ajuns la el pe poşta electronică de la anumite persoane din PLDM.  

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite