Jurnaliştii din Chişinău, împiedicaţi de un portar să pună întrebări liderilor Partidului Democrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PD va face cunoscut numele premierului desemnat după ce se va întâlni cu Nicolae Timofti. FOTO Arhiva Adevărul
PD va face cunoscut numele premierului desemnat după ce se va întâlni cu Nicolae Timofti. FOTO Arhiva Adevărul

Jurnalişti de la mai multe instituţii media din Republica Moldova au fost încuiaţi în sediul Partidului Democrat minute bune, timp în care membrii PD au părăsit sediul, fără a face declaraţii după şedinţa biroului politic al partidului. În urma şedinţei, democraţii ar fi trebuit să anunţe candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru.

Mai mulţi jurnalişti s-au adunat la sediul Partidului Democrat aşteptând declaraţiile membrilor formaţiunii politice după şedinţa biroului politic al partidului care a început la ora 10.00. Democraţii însă au părăsit sediul fără a da ochii cu jurnaliştii. Reprezentanţii presei au fost împiedicaţi să iasă din clădire de către un paznic care le-a încuiat uşa, pentru a nu-i deranja pe membrii partidului cu întrebări.

Peste câteva minute, jurnaliştii au fost „eliberaţi”, iar un reprezentant al partidului şi-a cerut scuze pentru incident şi a precizat că liderii PD vor face declaraţii pentru presă doar după ce se vor întâlni cu preşedintele Nicolae Timofti. Tot atunci vor anunţa şi candidatura propusă la funcţia de prim-ministru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite