(FOTO) COADĂ LA VORONIN! Fostul preşedinte comunist a fost felicitat de mitropolit, ambasadorul Americii şi cel al Uniunii Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de oameni au stat la coadă să-l felicite pe Vladimir Voronin cu ocazia împlinirii a 70 de ani. Deputaţi, veterani, colegi au aşteptat în faţa sediului Partidului Comuniştilor din Chişinău ca să-i spună „La mulţi ani" fostului preşedinte a Moldovei.

Voronin a fost felicitat de echipa guvernamentală a comuniştilor, Mitropolitul Vladimir, preşedintele S.A. Moldova-Gaz, Alexandru Gusev, dar şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Asif Chaudrey, şi cel al Uniunii Europene, Dirk Schuebel.

Cei doi diplomaţi i-au adus în dar comunistului Vladimir Voronin bujori şi câte o sticlă de whisky.

„Cred că Vladimir vVoronin nu pare să aibă 70 de ani. Pare mai tânăr. I-am dorit să continuăm buna noastră cooperare. I-am adus în dar o sticlă bună de whisky european", a spus Dirk Schuebel.

„Îi doresc în primul rând sănătate şi succes în continuare, dar şi familiei sale. Am venit cu o sticlă specială de whisky din America", a declarat Asif Chaudrey.

image

Voronin a mai primit în dar tablouri, dar şi accesorii pentru birou.

La sediul PCRM nu a venit niciunul din liderii Alianţei pentru Integrare Europeană. Premierul Vlad Filat însă i-a transmis un mesaj: "Să fie sănătos şi să contribuie la edificarea Republicii Moldova drept un stat democratic, care să ofere libertate şi bunăstare cetăţenilor."

image

Potrivit portalului Ştirea Zilei, Vladimir Voronin şi invitaţii săi urmează să chefuiască la Casa Sărbătorii, unul dintre cele mai luxoase localuri din Chişinău.

Vladimir Voronin s-a născut la 25 mai 1941 în satul corjova, raionul Dubăsari.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite