Drapelele UE şi ale Republicii Moldova au fost arborate în centrul Capitalei, cu ocazia succeselor obţinute la summitul de la Vilnius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drapelele UE Şi ale Republicii Moldova vor fi arborate în centrul Capitalei FOTO: Arhivă
Drapelele UE Şi ale Republicii Moldova vor fi arborate în centrul Capitalei FOTO: Arhivă

Drapelele Uniunii Europene şi ale Republicii Moldova au fost arborate în centrul Chişinăului, cu ocazia succeselor obţinute la Summitul de la Vilnius.

Ca urmare a succeselor obţinute de Republica Moldova la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, în special parafarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, Primăria municipiului Chişinău a arborat, începând de astăzi, drapelele UE şi ale Republicii Moldova.

Acestea au fost arborate pe bulevardul central al Capitalei, Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale. De asemenea, potrivit unui comunicat al Primăriei, astăzi, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, va fi aprins iluminatul de sărbătoare. 

Inaugurarea Pomului de Crăciun, dar şi aprinderea iluminatului de sărbătoare în tot oraşul, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, va avea loc pe 1 decembrie.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite