Doi bărbaţi din raionul Sîngerei s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din localitatea Octeaberscoe, raionul Sîngerei, au decedat într-o baie cu aburi, intoxicându-se cu monoxid de carbon, informează Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

Salvatorii au fost solicitaţi sâmbătă, 6 februarie, în jurul orei 21:48 pentru a resuscita două persoane găsite inconştiente. La faţa locului a fost îndreptat un echipaj SMURD din nordul ţării. Ajunşi la destinaţie, aceştia au constatat că doi bărbaţi cu vârstele de 46 şi 36 de ani erau în stare inconştientă, căzuţi la podea într-o baie cu aburi. Echipajul Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a încercat timp de 90 de minute să readucă la viaţă persoanele inconştiente, însă bărbaţii au decedat.

Primele cercetări dovedesc că oamenii ar fi murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon, emanat într-o baie cu aburi.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore Serviciul Situaţii Excepţionale a intervenit în 36 de situaţii, dintre care 18 au fost realizate de echipajele SMURD în acordarea primului ajutor calificat în situaţii de risc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite