Construcţie înălţată cu scandal lângă scuarul Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul localului din centrul Chişinăului
Proiectul localului din centrul Chişinăului

În centrul Chişinăului, lângă scuarul Europei, va fi construit un restaurant „Sbaro“, ce face parte dintr-un lanţ american. La nivel mondial sunt peste 1.300 de astfel de restaurante.

Primăria a dat autorizaţie pentru această construcţie, dar edilul a decis să analizeze proiectul mai minuţios după ce în presă au apărut reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale ce susţin că această construcţie nu este amplasată în locul potrivit.

Ghenadie Jemanean, coacţionarul francizei din Republica Moldova, a declarat pentru unimedia.md că „este o construcţie modernă, care se va încadra perfect cu monumentele istorice care sunt în inima Chişinăului. Noi cu siguranţă vom ţine cont şi vom asculta toate părerile care vor veni din partea societăţii şi a reprezentanţilor administraţiei publice locale. Ne dorim să fie un local apreciat, cu deservire la cel mai înalt nivel, unde oamenii să poată să mănânce ceva repede şi gustos”.

Localul, cu două niveluri, va avea suprafaţa de 80 de metri pătraţi. Proprietarii şi-au luat angajamentul să amenajeze şi staţia de aşteptare a transportului public.


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite