„Bani de flori aveţi, dar de pensii nu!” Partidul ŞOR i-a adus flori Maiei Sandu, ca să nu cheltuie banii poporului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Luni, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, zeci de simpatizanţi ai Partidului „ŞOR” i-au adus Maiei Sandu flori. Manifestanţii şi-au exprimat în aşa fel nemulţumirea pentru faptul că Preşedinţia cheltuie, anual, în jur de 600.000 de lei pentru flori. Asta în timp ce preţurile pentru servicii şi produse cresc, iar salariile şi pensiile au rămas la acelaşi nivel.

În cadrul unui flash-mob, membrii şi simpatizaţii Partidului „ŞOR” i-au reproşat Maiei Sandu şi reprezentanţilor PAS, formaţiune care au promovat-o în funcţia de preşedinte, că stau de flori de cuc şi nu întreprind măsuri pentru asigurarea bunăstării cetăţenilor. În plus, cheltuie banii publici pentru a-şi majora salariile , dar şi pentru lucruri de care te poţi lipsi, în condiţiile în care ţara se confruntă cu mai multe crize.

„Preşedinţia cheltuie o mulţime de bani pentru flori. Numai în prima jumătate a anului, Preşedinţia a alocat peste 300 de mii de lei pentru flori şi compoziţii florale, pentru această instituţie. Şeful statului cheltuie peste 3.000 de lei lunar, ca să cumpere flori, ca să-şi înfrumuseţeze birourile. Este josnic! Pensia bunicii mele este mult mai mică. Am venit astăzi la Preşedinţie cu flori, pentru ca măcar în această zi să nu fie cheltuiţi banii publici”, a declarat reprezentantul Partidului „ŞOR”, Tatiana Gorea, care a locuit aproape zece ani în Italia.

Pe parcursul săptămânii trecute, Partidul „ŞOR” a organizat mai multe flash-mob-uri. Oamenii au manifestat în faţa întreprinderii de panificaţie „Franzeluţa”, în faţa sediului MoldovaGaz şi vila prezidenţială de la Condriţa. De asemenea, puterea PAS a fost huiduită în toată ţara. Sute de oameni au protestat concomitent în zece oraşe din ţară, în semn de protest faţă de scumpirile fără precedent din ultima perioadă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite