Zeci de răniţi din cauza turbulenţelor severe prin care a trecut un avion ce efectua o cursă între Istanbul şi New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

Mai mulţi pasageri ai unei curse a companiei Turkish Airlines au fost răniţi din cauza unor turbulenţe la apropierea de aeroportul John F. Kennedy de la New York, au anunţat oficialii, citaţi de Reuters.

În total, 29 de persoane au avut probleme, doar 10 au fost transportate la spital. 

Reprezentanţii echipelor de intervenţie au spus că au primit îngrijiri medicale la aeroport 29 de pasageri dar "viaţa nu le-a fost pusă în pericol".  

Rănile au fost minore, potrivit lui Steve Coleman, purtător de cuvânt al Autorităţii aeroportuare din New York şi New Jersey, instituţie care administrează aeroportul JFK. "Majoritatea au suferit vânătăi şi tăieturi", a spus el. 

Zece pasageri au fost transportaţi la spital, printre care un copil, în cazul unei persoane există suspiciuni că ar avea piciorul rupt. 

Aeronava avea la bord 326 de pasageri şi un echipaj de 21 de persoane când a intrat într-o zonă cu turbulenţe severe, cu 45 de minute înainte să aterizeze, a mai precizat Coleman. 

Meteorologii anunţaseră, sâmbătă seară, de faptul că sunt turbulenţe severe deasupra regiunii New England. 

Tot sâmbătă a mai avut loc un incident, pe aeroportul din New Jersey, când o cursă din Canada către Florida a fost nevoită să aterizeze de urgenţă, fiind blocate toate pistele. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite