VIDEO Clipe de groază într-un avion AirAsia care a decolat din Australia către Bali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion al companiei AirAsia a pierdut brusc din altitudine la câteva minute de la decolare, provocând clipe de groază printre pasageri.

Un avion AirAsia care a decolat din Australia către Bali a fost nevoit să se întoarcă din drum duminică din cauza unei „probleme tehnice“, transmite Europe 1.

Conform presei australiene, aparatul de zbor a pierdut brusc din altitudine la 25 de minute de la decolare, scăzând de la 9.753 de metri la 3.048 de metri altitudine. Pasagerii au trăit clipe de groază, fiind nevoiţi să folosească măştile cu oxigen şi să urmeze instrucţiunile de securitate pe fundalul unor sirene care anunţau un pericol iminent.

„Nu ştiam ce se întâmpla. Mi-am luat telefonul şi am trimis un mesaj familiei sperând doar că îl va primi“, a povestit, cu lacrimi în ochi Leah, deplângând totodată comunicarea proastă a companiei aeriene.

„Siguranţa pasagerilor şi echipajului este prioritatea noastră. AirAsia prezintă scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate“, a reacţionat compania low-cost într-un comunicat.

„Panica s-a instalat şi din cauza membrilor echipajului, care ţipau, aveau lacrimi în ochi şi erau şocaţi. Înţeleg asta, dar priveam spre ei pentru a ne linişti şi mai tare ne-au panicat. Au început să strige Alarmă! Pregătiţi-vă! Aterizare de urgenţă“, a declarat o pasageră. 

„I-am trimis fiului meu un mesaj de adio“, a declarat un alt pasager.  

Mai multe avioane ale acestei companii au fost nevoite să se întoarcă din drum în ultimele luni, între care un zbor AirAsia între Australia şi Malaysia. Compania a evocat în cazul acestui incident o coliziune cu o pasăre.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite