O mamă şi-a reîntâlnit fetiţa moartă cu ajutorul realităţii virtuale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reîntâlnire emoţionantă între o mamă şi fiica sa moartă în urmă cu patru ani în urma unei boli a avut loc prin intermediul realităţii virtuale în cadrul unui show de televiziune coreean, relatează Daily Mail.

O familie care şi-a pierdut fetiţa de 7 ani în 2016 în urma unei boli a avut şansa de a o revedea cu ajutorul tehnologiei în cadrul showului de televiziune coreean  „Întâlnire cu tine”.

Mama fetiţei a putut să o atingă, să se joace cu ea şi să-i vorbească, în timp ce fetiţa şi-a asigurat mama că nu mai are dureri.

Compania coreeană Munhwa Broadcasting Corporation (MBC) a reconstituit faţa, corpul şi vocea fetiţei într-un mod cât mai apropiat de realitate.

Jang Ji-sung şi-a reîntâlnit fetiţa într-o grădină – copila, Nayeon, a întâmpinat-o zâmbind. „Draga mea, mi-a fost dor de tine”, i-a spus mama. 

Îmbrăcată într-o rochiţă mov, fetiţa cu părul negru şi ochi strălucitori şi-a întrebat mama unde a fost şi dacă s-a gândit la ea. „Tot timpul”, i-a răspuns.

„Mi-a lipsit mama mea foarte mult”, a spus fetiţa la rândul său.

Jang a ezitat la început să atingă copia digitală a fiicei sale, dar şi-a făcut curaj la insistenţele copilei: şi-a ţinut fiica de mână, într-un moment emoţionant împărtăşit din public de tatăl şi fraţii fetiţei, un băiat şi o fată.

La un moment dat, fetiţa a venit alergând către mama sa şi oferindu-i o floare i-a spus: „Mami, vezi că nu mai sufăr, nu-i aşa?”

La sfârşit, Nayeon, obosită, s-a pus la culcare, iar mama sa şi-a luat atunci rămas bun.

Jang poartă un colier cu cenuşa fiicei sale – ea a mărturisit că a realizat documentarul pentru a-i sprijini şi pe alţii care şi-au pierdut un membru al familiei.

„ La trei ani de la moartea ei, simt că ar fi trebuit să o iubesc mai mult decât să-i duc dorul şi să ma simt rău- astfel încât să fiu suficient de puternică când urmează să ne revedem. Sper că mulţi dintre cei au urmărit showul îşi vor aduce acum aminte de Nayeon”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite