Leandro Lo, un campion mondial brazilian de jiu-jitsu, a murit după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist

0
0
Foto Twitter
Foto Twitter

Campionul mondial brazilian de jiu-jitsu, Leandro Lo, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist, într-un club de noapte din Sao Paulo, Brazilia.

Potrivit unui raport al poliţiei, consultat de presa locală, Leandro Lo a fost abordat de un poliţist care nu se afla în tură în timpul unui concert la Clubul Sirio. Sportivul se afla cu prietenii săi.

Martorii au declarat că poliţistul a făcut gesturi ameninţătoare cu o sticlă la masa unde se afla sportivul, iar acesta l-a imobilizat, apucându-l de braţ pe poliţist şi trântindu-l pe masă.

Poliţistul Henrique Otávio Oliveira Velozo ar fi fost separat de sportiv de către martori, moment în care acesta a scos o armă şi l-a împuşcat pe Lo în cap. Sportivul a fost dus la spital, dar ulterior i s-a declarat decesul, scrie BBC.

Poliţistul a fugit imediat după împuşcătură şi s-a predat după mai multe ore într-un sediu de Poliţie, scrie Fox Sports. A fost deschisă o anchetă.

Leandro Lo a dominat sportul pe care-l practica începând cu 2011 şi a fost de 8 ori campion mondial de jiu-jitsu brazilian, ultimul titlu cucerit chiar la începutul acestui an, în California.  

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite