Jose Murinho, amendat cu 20.000 de euro pentru că a insultat un ziarist - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională de astăzi scrie despre amendarea lui Jose Murinho, eliberarea unui american arestat în Coreea de Nord sau raportul defavorabil primit de Alvaro Uribe ăn legătură cu celei de-a treia candidaturi la preşedinţie a acestuia. Printe alte subiecte, pentru prima dată în Costa Rica, o femeie este favorită la alegerile prezidenţiale, iar Pluton îşi schimbă culoarea şi devine mai strălucitoare.

Jose Murinho, amendat cu 20.000 de euro pentru că a insultat un ziarist. Antrenorul echipei de fotbal Internazionale Milano, Jose Murinho, care a recunoscut că a insultat un ziarist în decembrie, după un meci în campionat împotriva formaţiei Atalanta, a fost sancţionat de Comisia de disciplină a Federaţiei italiene de fotbal /FIGC/ cu o amendă de 20.000 de euro, informează ESPN.

Coreea de Nord a decis să elibereze un american arestat.
Coreea de Nord îl va elibera pe misionarul american arestat în decembrie pentru că a intrat ilegal pe teritoriul său, a anunţat - vineri - agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA. Robert Park, cetăţean american de origine coreeană, arestat în 25 decembrie 2009, şi-a exprimat 'sincerul regret' pentru fapta sa, indică KCNA, fără să precizeze când va fi eliberat, scrie The Washington Post.

Alvaro Uribe nu mai poate candida. Un magistrat al Curţii constituţionale columbiene, însărcinată să examineze legalitatea unui referendum în favoarea unei a treia candidaturi a preşedintelui columbian Alvaro Uribe, a dat miercuri un aviz defavorabil, au informat joi canalele media columbiene. Avizul dat de Humberto Sierra, unul dintre cei nouă judecători ai Curţii constituţionale, va fi examinat în şedinţă plenară de această jurisdicţie care trebuie să-şi anunţe decizia în maximum 60 de zile lucrătoare, potrivit The New York Times.

Laura Chinchilla, favorită la alegerile prezidenţiale din Costa Rica. Alegerile prezidenţiale de duminică în Costa Rica ar putea marca în acelaşi timp o succesiune fără surpriză şi o revoluţie: Laura Chinchilla, candidata partidului aflat la putere, este favorită pentru a deveni prima femeie care să conducă această adevărată Elveţie a Americii Centrale, potrivit The Observer.

Pluton îşi schimbă culoarea şi devine mai strălucitoare.
Ultimele imagini ale lui Pluton, transmise prin telescopul Hubble, arată că planeta pitică îşi schimbă culoarea şi intensitatea luminoasă, iar stratul de azot îngheţat fluctuează, potrivit observaţiilor dezvăluite joi, ceea ce permite o înţelegere mai bună a sa, informează AFP. Clişeele luate prin telescopul Hubble arată că Pluton este cu 20 % mai roşie decât era în urmă cu câteva decenii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite