Jihadist ISIS, supărat pe colegii lui: „Nu au maniere, fură mâncare din frigider şi ţin bucătăria murdară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jihadist britanic care a fugit în Siria să lupte pentru ISIS s-a plâns, pe blogul său, de lipsa de maniere manifestată de noii săi „fraţi”.

Omar Hussain, un britanic de 27 de ani care a fugit din Regat pentru a lupta alături de Statul Islamic, îşi acuză colegii de jihad că fură pantofi, că nu au maniere la masă şi că nu ştiu să stea la coadă. 

În articolul publicat pe blog acesta îi avertizează pe cei care vor să devină jihadiştii că mâncarea le va fi furată din frigider, încărcătoarele telefoanelor le vor fi folosite fără permisiune iar spaţiul personal nu le va fi respectat.

„Diferenţa dintre un arab şi un non-arab în privinţa manierelor e ca diferenţa dintre rai şi iar”, a scris, supărat, Hssain, citat de Daily Mail.

”Poţi să stai la o coadă o jumătate de oră şi apoi un arab vine, se împinge în faţă şi intră primul”, se mai plânge el.

O altă practică a colegilor lui jihadişti e furtul pantofilor. 

”În vest te aştepţi să pleci dintr-o cameră cu aceiaşi pantofi pe care îi purtai atunci când ai intrat. Aici, în Sham, fraţii noştri sirieni au o filozofie ciudată şi cred că oricine poate să folosească încălţările oricui, indiferent de mărime. Cineva care poartă 40 poate să îţi ia pantofii şi să plece deşi tu porţi 44 şi e posibil ca el nici să nu observe asta. Cudat? Sigur că da”, spune teroristul.

Nici spaţiul personal nu e respectat în ISIS. Omar a aflat asta pe pielea lui atunci când, la câteva zile de la sosirea în Siria, un „frate” i-a umblat în bagaje fără să îi ceară permisiunea.

Coşmarul teroristului britanic nu se opreşte aici.

„O altă problemă e că ei nu văd nimic în neregulă în a-ţi deconecta telefonul de la încărcător pentru a-l încărca pe al lor. Chiar dacă e încărcătorul tău şi chiar dacă nu au o nevoie urgentă de a-şi încprca telefonul la acel moment”, scrie Hussain.

Omar a mai mărturisit pe blogul său că teroriştii sirieni nu pot purta conversaţii civilizate, ca între adulţi, că sunt leneşi şi că nu îşi ţin bucătăriile curate. 

Soluţia sa pentru rezolvarea acestor probleme este una radicală: ”Să ne rugăm la Alah să îi înlocuiască pe arabi cu alţii care ştiu ce fac”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite