Coreea de Nord afirmă că lovirea teritoriului SUA cu rachete este „inevitabilă” după ce Trump l-a numit pe Kim Jong-un „omul rachetă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Externe nord-coreean Ri Yong Ho a declarat în cadrul Adunării Generale a ONU că preşedintele Donald Trump a făcut „inevitabilă vizita rachetelor noastre pe întreg teritoriul Statelor Unite” după ce l-a numit pe liderul Kim Jong-un „omul rachetă”, informează Reuters.

„La finalul unui efort lung şi plin de obstacole, ne aflăm acum în sfârşit la doar câţiva paşi de a deveni o forţă nucleară”, a declarat Ri Yong în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Oficialul nord-coreean a subliniat faptul că recentele sancţiuni economice impuse Phenianului de către ONU nu vor avea niciun efect asupra politicii ţării sale de a dezvolta un arsenal nuclear capabil să lovească teritoriul Statelor Unite.

„În acest moment numai există nicio urmă de speranţă pentru posibilitatea ca Republica Democrată a Coreei de Nord să-şi schimbe poziţia în urma sancţiunilor dure impuse de forţele ostile”, a completat acesta.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri