Compania aeriană care le va permite călătorilor să utilizeze WhatsApp gratuit

0
Publicat:

Începând cu 2024, compania germană Lufthansa va permite călătorilor, pe diferite zboruri, să utilizeze gratuit servicii de mesagerie precum WhatsApp, scrie publicația italiană La Repubblica.

 Avion Lufthansa. FOTO SHutterstock
Avion Lufthansa. FOTO SHutterstock

„Vești bune pentru pasagerii care doresc să fie accesibili chiar și deasupra norilor. De la jumătatea lunii ianuarie 2024, Lufthansa va oferi mesaje gratuite nelimitate pe zborurile sale pe distanțe scurte și medii", a anunțat compania aeriană.

Potrivit Lufthansa, utilizarea serviciilor de mesagerie va fi nelimitată și gratuită.

„Călătorii de la bordul aeronavei familiei A320 echipate cu WiFi pot trimite și primi câte mesaje doresc, inclusiv fotografii, pe smartphone-ul sau tableta lor în timpul zborului. totul gratuit", a explicat compania germană.

Condiția pentru utilizarea noului serviciu

Potrivit operatorului de zbor, condiția prealabilă pentru utilizarea noului serviciu gratuit este conectarea la FlyNet cu un număr de card de serviciu Miles &; More sau cu o adresă de e-mail înregistrată cu ID-ul de călătorie al Grupului Lufthansa.

O nouă înregistrare sau o reînregistrare în timpul zborului este, de asemenea, posibilă.

Lufthansa a anunțat, de asemenea, că „pentru toate celelalte pachete de internet în timpul zborului, cum ar fi streamingul, tariful va fi redus cu aproape 50% de la jumătatea lunii ianuarie", potrivit La Repubblica.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite