Atrocităţi marca Statul Islamic: o fetiţă de 11 ani a fost folosită ca scut uman, legată pe parbrizul unei maşini şi dusă în luptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sclavă sexuală a Statului Islamic, în vârstă de doar 11 ani, a fost folosită ca scut uman de un militant. Ea a fost legată de capota maşinii şi dusă în luptă pentru a-l proteja pe terorist de gloanţe.

Un militant al Statului Islamic a folosit o fetiţă de 11 ani ca scut uman. El a legat sclava sexuală de capota maşinii în timp ce se ducea la luptă. Fetiţa înspăimântată ţipa să-i fie cruţată viaţa, în timp ce atârna pe parbrizul maşinii militare, protejând astfel militantul de gloanţe, notează Daily Mail.

Atunci când nu este plimbată în zonele de război, fetiţa care aparţine minorităţii yazidi este violată repetat de activiştii fanatici. Ea este una dintre cei peste 3.750 de prizonieri ai Statului Islamic ce provin din minoritatea yazidi şi care au fost capturaţi în timpul atacurilor brutale ale teroriştilor din nordul Irakului. Mulţi dintre prizonierii yazidi au fost vânduţi în cadrul târgurilor de sclavi, destinaţi unor abuzuri crunte.

Avocatul Khaleel al-Dakhi, care conduce un grup ce a salvat peste 1.000 de yazidi din mâinile Statului Islamic, spune că fata încă este prizoniera teroristului. „O violează. Mi-a spus chiar ea la telefon“, spune Al-Dakhi.

Un oficial britanic a comparat tratamentul la care sunt supuşi membri minorităţii yazidi cu Holocaustul. „Poveştile de acolo sunt aceleaşi cu cele mai îngrozitoare auzite de la Belsen şi Auschwitz. E o recreere a situaţiei. Acolo sunt atrocităţile lui Hitler şi ale lui Stalin la un loc“, spune baroneasa Emma Nicholson de Winterbourne, membră a Camerei Lorzilor din Parlamentul britanic.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite