Angajaţii unei bănci din Beirut, luaţi ostatici de un bărbat care a ameninţat că îşi dă foc pentru a-şi recupera banii VIDEO

0
0
Foto Captură Video / Twitter
Foto Captură Video / Twitter

Un bărbat înarmat a luat ostatici angajaţii unei bănci din Beirut. Acesta a ameninţat că îşi dă foc pentru a cere să i se dea înapoi banii pe care îi avea în cont, o sumă de peste 200.000 de dolari. În prezent, Libanul este devastat de o criză economică.

Agenţia bancară a Federal Bank din apropierea arterei comerciale Hamra era joi, la începutul după-amiezii, înconjurată de un impozant cordon de securitate, relatează AFP, citată de Agerpres.

Bărbatul a intrat în sucursala băncii cu „puşcă de vânătoare şi cu materiale inflamabile şi i-a ameninţat pe angajaţi pentru ca aceştia să-i dea banii din cont”.

O altă sursă a menţionat că agresorul „a stropit cu benzină, a închis uşa băncii şi îi ţine pe angajaţi ostatici”.

Potrivit agenţiei de ştiri libaneze NNA, bărbatul „a ameninţat că îşi va da foc şi că va ucide pe toată lumea, ţinând pistolul la capul directorului agenţiei”.

Din 2019, Libanul traversează una dintre cele mai grave crize socio-economice din istorie după 1850, potrivit Băncii Mondiale.

Mai multe - În lume

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite