VIDEO Lumina misterioasă filmată de un român din Scoția care a pus pe jar presa britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mușat, un bucătar român stabilit în Scoția, este convins că a filmat un OZN de la fereastra locuinței sale. Filmarea sa a generat vâlvă pe Internet, unde internauții s-au grăbit să-și dea cu părerea, iar povestea a fost preluată de toată presa britanică.

Imaginile în care s-ar părea că e un obiect zburător necunoscut au fost filmate de bucătarul român în urmă cu o săptămână, din camera de zi a locuinței sale din Perthshire. După ce a filmat lumina misterioasă care părea să plutească deasupra unei păduri din apropierea casei lui, Mușat a încredințat înregistrarea site-ului britanic de știri "The Courier".

"N-am mai văzut așa ceva niciodată. Mă uit pe fereastră în fiecare zi și avem o vedere minunată, dar n-am văzut niciodată un asemnea obiect ciudat. Nu făcea zgomot", a declarat Mușat pentru "The Courier".

"Când am mărit imaginea, am văzut un obiect ciudat acolo, ca un diamant. S-a întâmplat timp de vreo 20 de minute. (...) Obiectul era pe un nor foarte roșu, dar nu era deloc zgomot", a povestit Mușat într-o engleză stâlcită pentru BBC.

O copie a fost trimisă Asociației Britanice de Cercetare a OZN-urilor (BUFORA).

Până experții s-au pronunțat în privința obiectului misterios, subiectul a făcut mare vâlvă în mediul online, lasând imaginația internauților să zburde. Comentariile de pe Facebook făceau referiri la lanterne chinezești, reflexia luminii și obiecte zburătoare.

În urma unei analize amănunțite, experții britanici în OZN-uri au concluzionat că lumina provenea, probabil, de la farul unei mașini de teren care căra lemne, scrie CBBC.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite