VIDEO Hoţi de Guinness Book! Trei români au spart un bar în 28 de secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bandă de conaţionali a fost descoperită cu ajutorul unui bon de casă eliberat în unul dintre barurile sparte. Aceştia operau cu o viteză uluitoare, fapt documentat de înregistrările video.

Carabinerii de la Nucleul pentru Investigaţii Milano au dat recent de urma a trei români profilaţi pe spargerea barurilor din nordul Italiei, informează „Corriere della Sera". Cei trei: Ionel Gicu Creţu (32 de ani), Iasar Sinan, (25 de ani), şi Ionuţ Marius Ovidescu (22 de ani), operau cu o viteză increbilă şi eforturile carabinierilor pentru a-i prinde au fost vane.

Una dintre înregistrări arată au avut nevoie de 28 de secunde pentru o spargere la barul Paradise din Crema (50 de kilometri de Milano). În acest timp, au smuls storul metalic exterior al barului cu ajutorul unui cablu legat la o autoutilitară, au încărcat două aparate electronice pentru poker şi o maşină pentru schimbat bani şi s-au făcut nevăzuţi.

Carabinerii au ajuns la ei după ce în timpul unei percheziţii legate de spargerea unui alt bar (1 minut 58 de secunde) au găsit un bon fiscal eliberat cu câteva ore înainte de barul din Crema.

Vezi aici VIDEO

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite