VIDEO Gafa pentru care Angela Merkel este ridiculizată pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce pentru preşedintele american Barack Obama vizita la Berlin a fost una roditoare, pentru cancelarul german Angela Merkel întâlnirea n-a fost întocmai bună, scrie săptămânalul „Der Spiegel”. Un comentariu pe care l-a făcut „Doamna de Fier” a Germaniei în timpul conferinţei de presă comune cu Obama a devenit viral şi a fost ridiculizat de internauţi pe Twitter.

Întrebată despre scandalul de spionaj iscat în jurul Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA), cancelarul Merkel a spus că Internetul este „Neuland” - un teritoriu necunoscut - „pentru toţi”.

Câteva minute mai târziu, pe Twitter a început să fie tot mai popular hashtag-ul „#Neuland”, iar începând de joi au apărut tot felul de imagini amuzante referitoare la comentariul lui Merkel.

„O nouă era a început - Internetul a ajuns până la urmă şi în Germania”, a scris un internaut pe Twitter. „Angela Merkel la întâlnirea cu Obama: „Internetul este un teren virgin pentru noi toţi”, a comentat altul pe aceeaşi reţea socială.

Miercuri, preşedintele american Barack Obama a făcut prima sa vizită în calitate de şef de stat în Germania. El s-a întâlnit cu preşedintele german Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel şi cu liderul opoziţiei, Peer Steinbrück.

Nu este prima oară când Angela Merkel gafează. La sfârşitul lunii mai, în timpul unei întrevederi cu preşedintele francez Francois Hollande, Merkel i-a spus liderului de la Palatul Elysee „Francois Mitterand”.

Internetul, Angela Merkel şi gafa ei monumentală

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite