Unde și-a ascuns o moldoveancă buletinul românesc fals. Vameșii germani au observat imediat și au percheziționat-o fără jenă

0
Publicat:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Federal de Poliție au reușit să descopere joi o utilizare abuzivă a documentelor de identitate. O femeie (32 de ani) a ascuns documentul în sutienul său.

image

Femeia a fost observată ca pasageră într-un autoturism care intra în Germania din Cehia și a fost verificată la Waidhaus. În timpul controlului, aceasta s-a legitimat cu un pașaport moldovenesc, scrie oberpfalzecho.de.

Atenți, ofițerii au putut vedea amprenta unui alt document de identitate în sutienul femeii. După solicitări repetate, aceasta a fost nevoită să recunoască și a predat ofițerilor cartea de identitate românească vizibil falsificată.

Dreptul de a călători i-a fost retras

Întrucât și-a pierdut dreptul de a călători în Germania prin utilizarea cărții de identitate false, femeia se va confrunta nu numai cu acuzația de utilizare de cărți de identitate oficiale false, ci și cu acuzații penale pentru intrarea neautorizată pe teritoriul federal.

Ea va fi expulzată înapoi în Republica Cehă.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite