Un tânăr de 19 ani din Marea Britanie a ucis două femei după ce „a făcut un pact cu diavolul” pentru a câştiga la loterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hussein a înjunghiat-o pe Henry de opt ori şi pe Smallman de 28 de ori. După crime, Hussein a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de către iubitul lui Smallman. FOTO: Protv.ro
Hussein a înjunghiat-o pe Henry de opt ori şi pe Smallman de 28 de ori. După crime, Hussein a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de către iubitul lui Smallman. FOTO: Protv.ro

Două surori au fost ucise de un adolescent britanic. Băiatul ar fi făcut un pact cu forţele demonice, potrivit căruia ar fi trebuit să ucidă cel puţin şase femei o dată la şase luni, pentru ca în viitor să câştige la loterie.

Danyal Hussein, în vârstă de 19 ani, le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry, 46 de ani, şi pe Nicole Smallman, 27 de ani, într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie anul trecut. Cele două femei tocmai sărbătoriseră ziua de naştere a lui Henry, împreună cu prietenii, scrie Digi24. 

Hussein a comis crimele pentru a-şi îndeplini partea sa din „pactul” cu demonul „Mighty King Lucifuge Rofocale”, pe care l-a semnat cu propriul sânge, promiţând că va efectua minimum şase sacrificii la fiecare şase luni, atâta timp cât sunt liber şi capabil din punct de vedere fizic, le-au precizat anchetatorii reporterilor.

„Cazul este greu de înţeles pentru orice persoană normală. Este aproape ca într-un film”, a mai spus ofiţerul.

Hussein a înjunghiat-o pe Henry de opt ori şi pe Smallman de 28 de ori. După crime, Hussein a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de către iubitul lui Smallman.

Băiatul a fost arestat patru săptămâni mai târziu.

Când detectivii i-au percheziţionat casa, i-au găsit „pactul” şi biletele de loterie. De asemenea, au fost descoperite simboluri satanice şi o carte scrisă de mână cu vrăji, inclusiv unele pentru a le face pe femei să-l găsească atrăgător, a spus poliţia.

Hussein a negat faptele, susţinând că totul a fost o conspiraţie elaborată, dar un juriu de la curtea londoneză Old Bailey l-a găsit vinovat de crime. El va fi condamnat la o dată ulterioară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite