Un avion privat cu petrecăreţi, oprit de poliţia de frontieră franceză să ajungă pe Coasta de Azur. Printre turişti s-ar fi aflat şi un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un avion privat a fost oprit de poliţia de fontieră franceză să ajungă pe Coasta de Azur FOTO Guliver/Getty Images
Un avion privat a fost oprit de poliţia de fontieră franceză să ajungă pe Coasta de Azur FOTO Guliver/Getty Images

Un grup de petrecăreţi, printre care s-ar fi aflat şi un român, voiau să ajungă de la Londra pe Coasta de Azur, în Franţa, însă au fost întorşi din drum de poliţie.

Şapte bărbaţi şi trei femei au ajuns pe aeroportul Marseille-Porvence, unde mai multe elicoptere îi aşteptau pentru a îi duce la Cannes, acolo unde închiriaseră o vilă de lux, scrie The Guardian. 

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, şi femeile, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, nu au primit permisiune pentru a intra pe teritoriu francez, iar poliţia le-a solicitat să se întoarcă înapoi în Regatul Unit.

Când avionul a aterizat la Marseille-Provence, grupul format din oameni de mai multe naţionalităţi, inclusiv din România, Croaţia, Germania, Franţa, Ucraina, a încercat să solicite ajutor de la persoane care să îi ajute să îşi continue călătoria.

„Veneau pentru o vacanţă la Cannes, iar trei elicoptere îi aşteptau pentru a îi duce la vila de lux pe care o închiriaseră. I-am notificat că nu au voie să intre pe teritoriul Franţei. Au plecat patru ore mai târziu“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei de frontieră franceze. 

Piloţii elicopterelor au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie emise.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri