Spania: Patru morți și trei răniți după ce au fost loviți de tren

0
Publicat:

Patru persoane și-au pierdut viația și alte trei au fost rănite în Catalonia după ce au fost lovite de un tren în timp ce traversau linia de cale ferată, au anunțat responsabilii serviciilor de urgență, notează AFP, scrie Agerpres.

Cale ferata Spania FOTO: Shutterstock
Cale ferata Spania FOTO: Shutterstock

Accidentul s-a produs atunci când un grup de șapte persoane au încercat să traverseze calea ferată într-un loc nepermis dintre stațiile Parets del Valles și Granollers de pe linia R3. Potrivit presei spaniole, în apropiere de locul accidentului avea loc un festival de muzică, în ajunul unei sărbători în Catalonia.

Serviciile de urgenţă au trimis nouă ambulanţe şi un elicopter la faţa locului. "Am căutat alte posibile victime în apropierea trenului. Nu am găsit şi i-am transportat pe răniţi la ambulanţă", au transmis pompierii pe X.

Ministrul Transporturilor, Raquel Sanchez, a transmis condoleanţe familiilor victimelor. Pere Aragones, şeful guvernului regional al Cataloniei, s-a declarat "complet devastat" de tragedie.

Șeful guvernului regional al Cataloniei, Pere Aragones, a declarat că poliţia anchetează cauzele accidentului. Aproximativ 170 de pasageri se aflau la bordul trenului, aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu toate acestea, circulaţia a fost suspendată în zonă după accident.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite