Ruşii scriu „Hristos a Înviat!” pe bombele lansate la Nikolaev, susţin serviciile de informaţii ucrainene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădiri distruse de trupele ruse FOTO EPA-EFE
Clădiri distruse de trupele ruse FOTO EPA-EFE

Ocupanţii ruşi plănuiesc să sporească bombardamentele asupra civililor ucraineni de Paşte şi scriu pe obuze „Hristos a înviat!”, informează ZN.ua, care se bazează pe informaţiile furnizate de SBU, serviciul de informaţii al Ucrainei.

„Băieţii noştri pregătesc ouă de Paşte pentru ucraineni. Scriem pe scoici „Hristos a înviat!”. Ne distrăm cât putem...”, spune militarul rus, potrivit ZN.ua

Unitatea din care face parte luptă în regiunea Nikolaev. Aici, ocupanţii, recunoaşte rusul, suferă pierderi uriaşe din cauza atacurilor ucrainenilor. În plutonul său de 19 soldaţi au rămas doar şapte. Restul fie au fost ucişi, fie au fugit.

Anterior, informaţiilor furnizate de SBU erau că ruşii ar putea să atace mai multe biserici, dat fiind faptul că ar putea să existe reuniuni mai mari de oameni. De alfel, preoţilor li s-a cerut să oficieze ceremoniile religioase în număr mai mic, pentru a nu fi posibile ţinte ale atacurilor.

Serviciul de stat pentru Comunicaţii Speciale a anunţat că în zilele de Paşte ar putea exista şi o intensificare a atacurilor informatice.

Citeşte şi: 

Consilier prezidenţial ucrainean: Soldaţii ruşi încearcă să pătrundă în forţă în oţelăria Azovstal, ultimul bastion al rezistenţei din Mariupol

Cum sărbătoresc trupele cecene trimise de ruşi „eliberarea” Mariupolului

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite