Roquetas de Mar: Un român în stare de ebrietate salvat de poliţişti de la înec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul, în vârstă de 40 de ani, s-a aruncat în mare, în zona portului sportiv, refuzând ajutorul trecătorilor sau al agenţilor de pază. Când era pe punctul de a-şi pierde cunoştinţa, un agent al Gărzii Civile a sărit în apă şi l-a salvat.

Garda Civilă din Almeria a salvat de la înec un cetăţean român, în stare de ebrietate, care s-a aruncat în mare în portul sportiv din Roquetas de Mar şi care a refuzat în repetate rânduri ajutorul trecătorilor şi serviciilor de urgenţă, scrie El Almeria. Odată salvat, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Terapie Intensivă a spitalului din Poniente.

Faptele s-au petrecut în 5 ianuarie. Persoana, care nu avea asupra sa documente de identitate, era un bărbat de naţionalitate română, în vârstă de 40 de ani.

Când Garda Civilă a ajuns la faţa locului, bărbatul se afla în apă, înotând în larg, dinspre docuri, în timp ce striga cuvinte fără sens şi refuza să primească orice fel de ajutor din partea agenţilor de securitate ai portului, a trecătorilor din zonă sau a agenţilor de poliţie.

A fost salvat când era pe punctul de a leşina

În repetate ocazii, agenţii au încercat să-l convingă să se apropie de mal pentru a-l putea scoate din apă. Bărbatul refuza de fiecare dată şi se îndepărta tot mai mult de docuri.

Când a ajuns la aproximativ 30 de metri în larg, aproape leşinat şi vomitând, unul dintre agenţii Gărzii Civile s-a aruncat în apă şi l-a scos pe bărbat la ţărm. Ajuns pe mal, o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spitalul din Poniente, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite