Răzbunarea unei turiste germane: „Vi-l prezint pe idiotul care mi-a furat telefonul”. I-a dedicat un blog hoţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Tumblr
FOTO Tumblr

După ce a rămas fără telefon şi bani la începutul unei vacanţe în Ibiza, o tânără din Germania s-a hotărât să se răzbune pe „noul proprietar” al mobilului şi i-a pus fotografiile personale, care i-au parvenit prin intermediul unei aplicaţii, pe un blog intitulat „Viaţa străinului care mi-a furat telefonul”, scrie „Bild”.

Tânăra tocmai aterizase în Ibiza când s-a hotărât să meargă să facă baie în mare. După cum recunoaşte, atât ea, cât şi prietenii care o însoţeau erau beţi şi şi-au lăsat lucrurile pe un scaun de pe plajă. Când s-au întors de la scăldat, au constatat cu stupoare că le dispăruseră lucrurile. „Am rămas fără nimic - bani, poşete, telefoane, paşapoarte, cadouri şi haine. Cred că s-a întâmplat totul în 15 minute”, povesteşte femeia.

La patru luni de la călătoria plină de peripeţii din Ibiza, tânăra a găsit în contul ei Dropbox, un serviciu de stocare a fişierelor în cloud, 15 fotografii cu un necunoscut. „Pe scurt: hoţul telefonului meu nu mi-a şters aplicaţia Dropbox, ca să nu mai vorbim de datele de logare. Toate pozele pe care le face apar instant pe calculatorul meu”, mai relatează fata.

Tânăra spune că bărbatul, „în cinstea” căruia a inaugurat un blog pe Tumblr, se numeşte Hafid. A aflat asta după ce tânărul din Dubai a încercat să se dea la ea pe Facebook. Hafid a folosit şi contul ei de Skype ca să o sune pe una dintre prietenele ei. „Eu Hafid, din Emiratele Arabe. Vreau să te cunosc”, i-a spus arabul femeii.

Ca să se răzbune, nemţoaica prădată s-a hotărât să publice pe blogul de pe Tumblr toate fotografiile cu Hafid care i-au parvenit prin Dropbox.

image

Fiecare poză este însoţită de câte un comentariu amuzant sau maliţios, după caz. Spre exemplu, la o fotografie în care tânărul apare cu alţi doi bărbaţi a postat textul “Just married” („Proaspăt căsătoriţi”) şi a creat o mică poveste despre mariajul dintre cei trei. La o altă fotografie cu Hafid nemţoaica a scris: „Daţi-mi voie să vi-l prezint: El e idiotul care mi-a furat telefonul”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite