Preşedintele Ucrainei s-a vaccinat la bustul gol VIDEO

0
0
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, vaccinat anti-COVID-19
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, vaccinat anti-COVID-19

Asemeni altor lideri politici, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a vaccinat anti-COVID-19 alegând să-şi expună muşchii în faţa camerelor de filmat.

Politicianul s-a vaccinat împotriva COVID-19 într-un centru din estul Ucrainei, unde a mers în vizită la militarii care luptă împotriva separatiştilor pro-ruşi.

„Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine şi ca ministrul sănătăţii, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alţii. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a declarat preşedintele Ucrainei.

Zelenski i-a îndemnat pe toţi ucrainenii să-i urmeze exemplul, în condiţiile în care aproape jumătate din populaţia ţării refuză vaccinul.

Singurul ser disponibil în Ucraina este cel produs de AstraZeneca, după ce liderul de la Kiev a respins din start ideea unei imunizări cu vaccinul rusesc Sputnik V şi le-a cerut ţărilor UE să trimită vaccinuri şi în Ucraina, în semn de solidaritate.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite