Percheziţii la Paris în cazul Jeffrey Esptein: dezvăluirile unui majordom al omului de afaceri american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imobilul din Paris unde Jeffrey Epstein deţinea un apartament de 800 de metri pătraţi FOTO EPA-EFE
Imobilul din Paris unde Jeffrey Epstein deţinea un apartament de 800 de metri pătraţi FOTO EPA-EFE

Poliţia franceză a efectuat percheziţii la locuinţa deţinută în Paris de omul de afaceri american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare în timp ce era anchetat pentru trafic cu minore. Percheziţii au avut loc şi la agenţia de manechine Karin Models, care îi aparţine francezului Jean-Luc Brunel.

Percheziţiile au început la 17 septembrie, la sediul agenţiei, şi s-au încheiat marţi dimineaţă, în apartamentul de 800 de metri pătraţi deţinut de Epstein în apropierea Arcului de Triumf din Paris, scrie France TV Info.

Potrivit unei mărturii a majordomului lui Epstein în Franţa, apartamentul este dotat cu o sală de masaj şi era frecventat de foarte multe femei, unele dintre ele prestând servicii sexuale contra cost. Majordomul a declarat că nu este în măsură să spună dacă ele erau majore sau minore.

Inculpat pentru trafic de minore şi abuzuri sexuale, Jefrrey Epstein s-a sinucis prin spânzurare la 10 august.

Ancheta se concentrează acum pe eventuali complici la faptele imputate milionarului. 

Jean-Luc Brunel, considerat drept un recrutor de fete pentru Epstein, este de negăsit de la începutul lui iulie, fiind căutat atât de americani, cât şi de francezi. Un fost model de origine olandeză îl acuză pe septuagenarul francez că a drogat-o şi a violat-o la începutul anilor '90.

EuropaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite