O tânără olandeză este acuzată că şi-a ucis patru bebeluşi, pe care îi "păstra în valize", în podul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O olandeză în vârstă de 25 de ani, suspectată că şi-a ucis cei patru copii, pe care i-a ţinut ascunşi în podul casei părinţilor ei, a fost arestată, au anunţat vineri autorităţile olandeze, citate de AFP.

Cei patru copii au fost născuţi în perioada 2002-2010

"O femeie în vârstă de 25 de ani din Nij Beets (nord) a fost arestată miercuri (...) deoarece este suspectată de infanticid", a declarat Annette Bronsvoort, procurorul general al Parchetului din Leeuwarden (nord), în cadrul unei conferinţe de presă.

Femeia care locuia împreună cu părinţii ei în oraşul Nij Beets, în nordul Olandei, a mărturisit joi că a ascuns cadavrele copiilor ei în mai multe valize pe care le-a depozitat în podul casei părinţilor ei. Trei dintre valize conţineau "rămăşiţele" unor nou-născuţi, a precizat Bronsvoort.

O anchetă medico-legală a stabilit că cea de-a patra valiză conţinea şi ea rămăşiţele unui nou născut, a anunţat ulterior Parchetul din Leeuwarden.

Ancheta va "stabili cauza decesului şi va răspunde întrebării dacă bebeluşii erau morţi la naştere", a adăugat procurorul general.

La începutul acestui an un vecin a raportat către poliţia locală că nu a văzut niciun copil, deşi femeia fusese însărcinată de patru ori. Femeia spunea că şi-a dat copiii spre adopţie, dar nu a putut prezenta documentele oficiale care să confirme declaraţiile sale, fapt care a condus la arestarea sa. 

Femeia a declarat ulterior că a născut trei copii între 2002 şi începutul lui 2010, şi a recunoscut că i-a "păstrat" în valize separate care se află în pod.

Părinţii aceşteia, care susţin că nu ştiau că fiica lor a fost însărcinată, nu sunt consideraţi suspecţi, a explicat Van Essen, scrie Mediafax.

Un judecător a ordonat vineri prelungirea cu 14 zile a detenţiei femeii, în aşteptarea rezultatelor anchetei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite