O jurnalistă cunoscută în Rusia a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl închiria la Moscova

0
Publicat:

Anna Țariova, redactorul-șef al publicației „Komsomolskaia Pravda”, o publicație populară în Rusia și loială regimului Putin, a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl închiria la Moscova.

Jurnalista Anna Țariova FOTO life.ru
Jurnalista Anna Țariova FOTO life.ru

Decesul Annei Țariova a survenit la la trei luni de la cel al redactorului-șef al „Komsomolskaia Pravda”, Vladimir Sungorkin.

„Anna nu va mai putea vorbi niciodată, a murit. Nu voi da încă detalii, toată lumea din redacție știe”, a declarat tatăl jurnalistei, citat de site-ul de știri MSK1.

Potrivit presei ruse, Țariova ar fi murit duminică, la vârsta de 35 de ani. Trupul neînsuflețit al jurnalist a fost găsit de tatăl ei, care s-a deplasat duminică seara la apartament după ce nu a mai primit niciun răspuns la mesaje și apeluri.

Soțul ei, Ivan Țariov, a susținut că jurnalista a avut febră mare timp de trei zile. O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea circumstanțelor morții Annei Țariova.

Presa rusă loială puterii de la Moscova susține că nu există semne de moarte violentă, în timp ce în apartament nu era dezordine.

În timp ce ancheta este în curs, presa de la Moscova scrie deja că jurnalista a murit din cauza unei insuficiențe cardiace acute.

Șeful ei, Vladimir Sungorkin, a murit pe 14 septembrie în urma unui accident vascular celebral suferit în timpul unei deplasări în Extremul Orient rus.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite