O femeie a furat 8 milioane de euro şi a dispărut. Poliţia germană o caută de trei luni

0
0
Foto Poliţia Bremen
Foto Poliţia Bremen

Poliţia germană a dat în urmărire o femeie care lucra pentru o companie de transport valori. Ea a dispărut în luna mai după ce a furat 8 milioane de euro.

Yasemin Gundogan lucra în departamentul de ambalare a numerarului al companiei din Bremen, iar în luna mai a fugit cu stive de bani furate, se pare, dintr-o maşină blindată, potrivit Newsweek, citat de Digi24.

Tânăra a fost căutată de poliţie timp de mai multe săptămâni, iar acum s-a emis un mandat de arestare pe numele ei şi a fost dată în urmărire prin interpol.

Anchetatorii au declarat că femeia a respectat procedurile obişnuite ale companiei unde lucra, iar sacii cu bani au fost scoşi din curtea firmei prin tomberoane cu gunoi. La poarta exterioară, sacii cu bani au fost puşi într-un Mercedes-Benz negru cu plăcuţe de înmatriculare false.

Yasemin Gundogan nu a mai fost văzută din acea seară, iar anchetatorii încă nu ştiu dacă ea a acţionat singură sau a avut şi complici.

Potrivit poliţiei, niciun alt angajat nu a observat lipsa banilor timp de 4 zile, iar acest interval i-a dat un avantaj imens femeii. Ancheta continuă.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite