O bandă de hoţi români a băgat spaima în englezi. Infractorii au comis peste 80 de furturi până să fie prinşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
4 hoţi români au jefuit de 81 de ori fără să fie prinşi.
4 hoţi români au jefuit de 81 de ori fără să fie prinşi.

O bandă de hoţi români a comis în Marea Britanie peste 80 de furturi până să fie prinşi. Infractorii au furat produse în valoare de peste 160.000 de lire sterline din supermarketuri.

Nicolae I., 36 de ani, Alin M., 27 de ani, Florin C., 51 de ani, Ştefan F., 31 de ani, Marius M., 25 de ani, şi Gabriel M., 36 de ani, au fost condamnaţi, în total, la 42 de luni de închisoare, potrivit Poliţiei Cheshire.

Banda călătorea în toată ţara şi fura articole de valoare din supermarketuri, care erau valorificate ulterior. Potrivit autorităţilor, 2 dintre bărbaţi au început să acţioneze pe 29 aprile 2020, iar în următoarele 4 luni s-au alăturat şi ceilalţi. Până în luna septembrie, românii au comis cel puţin 81 de furturi aplicând o metodă foarte eficientă.

Mărfurile erau furate de o parte din hoţi, iar ceilalţi porneau intenţionat alarmele pentru a distrage atenţia personalului. Haosul provocat le dădea ocazia celor care furau să scape din magazin fără să fie observaţi.

Hoţii furau doar articole de valoare, cum ar fi cartuşe pentru imprimante, aparate de ras sau produse cosmetice, pe care le puteau vinde apoi uşor, conform Digi24.

După ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin au fost analizate, românii au fost prinşi. 

În urma unei anchete complexe, s-a stabilit că hoţii au comis zeci de furturi în toată ţara aplicând aceeaşi metodă.

Au fost arestaţi în urma unor raiduri ale poliţiei desfăşurate în toamna anului trecut. Din una din locuinţe au fost recuperate şi mai multe bunuri furate: parfumuri, sticle cu alcool, aparate de ras şi scutece pentru bebeluşi.

Anchetatorii le-au confiscat românilor şi 3 maşini care erau folosite la comiterea furturilor.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite