Video Legendarul monstru din Loch Ness ar avea un frate geamăn. Imagini uluitoare surprinse în celebrul lac scoțian: „Am fost uimit de spectacol”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatura mitică a apelor scoțiene ar putea avea un frate, crede vânătorul de monștri după ce a capturat imagini cu o pereche.

Vânatoare a monstrului din Loch Ness FOTO Profimedia
Vânatoare a monstrului din Loch Ness FOTO Profimedia

Un vânător de monștri din Loch Ness spune că monstrul mitic ar putea avea un geamăn teribil, după ce a surprins imagini uluitoare cu două forme uriașe care dau târcoale prin apă.

Eoin O'Faodhagain, în vârstă de 60 de ani, urmărea Loch Ness prin intermediul camerei web când a observat ceva în apă care l-a făcut să vadă dublu, scrie dailymail.co.uk.

Două valuri uriașe erau vizibile la suprafață, mișcându-se unul lângă altul, departe de cameră, înainte de a se combina și a dispărea.

Dl O'Faodhagain a declarat: „Am fost uimit de acest spectacol, nu puteam să-mi dau seama de mărimea ambelor valuri și de cantitatea de deranj pe care o provocau. Mă așteptam să văd două bărci cu motor la suprafață, dar nu era nimic de văzut. Apoi mi-am dat seama că un fel de creaturi vii erau responsabile pentru aceste valuri mari”.

El a continuat: „Aici se văd două priveghiuri definite, deci este evident că există două creaturi responsabile pentru ele. Dacă sunt Nessies - atunci, sunt doi Nessies”

Iar dl O'Faodhagain nu are nicio îndoială că Nessie este cea mai bună explicație.

„Nu am văzut niciodată foci care să facă valuri de o asemenea magnitudine”, a spus el.

”Și nu pot susține ipoteza unei vidre, pentru că nu ai vedea o vidră ridicându-se la câțiva metri de apă în felul acesta. Din cauza faptului că seismele se transformă în nimic, putem presupune că acest eveniment nu are nimic de-a face cu activitatea umană. Este de la sine înțeles că niște creaturi necunoscute sunt implicate în această apariție. Nessie este singura explicație rațională pentru aceste două valuri mari care se sting în neant, indiferent de specia căreia îi aparține”.

O'Faodhagain a făcut observația folosind o cameră web întreținută de Visit Inverness Loch Ness (VILN) la Airanloch Bed and Breakfast, pe malul nordic al lacului.

Și are câteva idei despre ceea ce ar fi putut aduce Nessies în zonă.

El a declarat: „Trebuie să fie implicați într-un comportament legat fie de hrănire, fie de curtare, fie de un fel de legătură familială”.

Eoin se conectează deseori pentru a supraveghea apa din casa sa din comitatul Donegal, Irlanda.

De-a lungul anilor, el a adunat mai multe înregistrări în Registrul Oficial al Observărilor Monstrului Loch Ness, inclusiv una în iulie.

Dar chiar și pentru el, aceasta a fost o apariție unică.

După părerea mea, cele două valuri mari sunt speciale în ceea ce privește observarea lui Nessie”, a spus el.

Dacă Sfântul Columba, care a făcut prima observație a lui Nessie, ar fi fost martor la aceste valuri în secolul al V-lea, ar fi crezut cu siguranță că ceva sinistru și monstruos se apropie de el”.

Presupusele apariții ale monstrului din Loch Ness au captat imaginația oamenilor timp de secole. Cea mai veche apariție a lui Nessie datează din secolul al VII-lea.

Bestia misterioasă a atras pentru prima dată atenția lumii atunci când o apariție a monstrului a fost publicată în The Inverness Courier în mai 1933. Un an mai târziu, presupusa primă fotografie a lui Nessie a fost făcută de un chirurg londonez pe nume Robert Kenneth Wilson.

Fotografia a fost publicată în Daily Mail în aprilie 1934 și, timp de 60 de ani, mulți oameni au considerat-o o dovadă a existenței monstrului. Cu toate acestea, până în anii 1990, majoritatea experților au concluzionat că fotografia făcea parte dintr-o farsă elaborată.

Observările creaturii amfibii continuă până în prezent. De-a lungul anilor, dl O'Faodhagain a adunat mai multe înregistrări în Registrul oficial al aparițiilor monstrului din Loch Ness.

Cu toate acestea, noile restricții privind vizionările prin intermediul camerelor web au ținut contribuțiile sale recente în afara înregistrării.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite