Kadîrov susține că rușii nu se retrag din Harkov și că, dacă ar putea, ar implementa legea marțială în întreaga țară

0
Publicat:

Ramzan Kadîrov, liderul pro-rus al Ceceniei, a susținut că informațiile privind retragerea trupelor rusești din regiunea Harkov sunt „știri false și o provocare occidentală”, conform Ukrainska Pravda. Aceasta după ce acum câteva zile amenințase că i se va adresa lui Putin dacă trupele rusești nu recuceresc teritoriile din care s-au retras.

Liderul Ceceniei a susținut că Rusia încearcă să reducă la minimum victimele umane FOTO: Profimedia
Liderul Ceceniei a susținut că Rusia încearcă să reducă la minimum victimele umane FOTO: Profimedia

Sunt aici pentru a-i calma pe cei mai îngrijorați și sceptici indivizi. În cadrul desfășurării Operațiunii militare speciale, nu ne retragem din nicio parte a frontului. Toate acestea sunt știri false și provocări occidentale. Nu-i lăsați să vă păcălească.

Există noțiuni precum tactica și strategia, care sunt mai subtile în forțele noastre.

Generalii noștri, care au absolvit academiile militare, sunt familiarizați cu subtilitățile războiului și îl lasă pe adversar să facă ceea ce este benefic pentru noi. Pentru a distruge unitățile inamice, trebuie să folosim diferite tehnici: împrăștile forțele pe linia frontului, atrageți-i, încercuiț-i, faceți-i să meargă pe câmpul de luptă sau să atrageț-i într-o capcană. Comandamentul armatei combină cu măiestrie toate aceste metode”, a spus Kadîrov.

El a susținut de asemenea că Rusia „încearcă să reducă la minimum victimele umane”.

Liderul pro-rus al Ceceniei a adăugat de asemenea că dacă ar putea, ar implementa legea marțială în întreaga țară și „ar folosi orice fel de armament”.

Anterior Ramzan Kadîrov cataloga drept drept „greșeli” retragerea trupelor ruse din regiunea Harkov considerând-le o insultă și amenințând că dacă trupele nu recuceresc repede teritoriile din care s-au retras, se va adresa conducerii țării.

El spunea într-un mesaj pe Telegram că dacă nu se schimbă nimic în felul în care decurge „operațiunea militară specială” și comandații din est nu își explică retragerea, el îl va contacta pe Vladimir Putin pentru a-i explica situația de „pe teren”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite