Johnson, atac dur la adresa fanilor rasişti ai naţionalei Angliei: „Sper că se vor târî înapoi sub stânca de unde au ieşit”

0
0
FOTO EPA - EFE
FOTO EPA - EFE

Premierul Boris Johnson a reacţionat după atacurile rasiste de pe social media la adresa jucătorilor de coloare din echipa naţională a Angliei. Jucătorii Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au ratat lovituri de departajare în finala Euro 2020 cu Italia, astfel la finalul meciului aceştia au fost atacaţi verbal de fanii rasişti.

Pe contul său de Twitter, Johnson a spus că echipa merită să fie lăudată pentru că jucătorii au fost nişte eroi, nu abuzată rasial pe reţelele de socializare”.

„Pentru acei rasişti care i-au hărţuit pe unii dintre jucători, le spun să le fie ruşine şi că sper că se vor târî înapoi sub stânca de sub care au ieşit. Pentru că toţi aceşti jucători au jucat ca nişte eroi şi sunt sigur că acesta este doar începutul realizărilor lor”, a spus Johnson pe Twitter.

Marcus Rashford a prezentat scuze pentru ratarea loviturii de la 11 metri, dar a precizat că nu va cere niciodată iertare pentru cine este el.

„M-am simţit de parcă aş fi dezamăgi pe toată lumea. Mingea ar fi trebuit să intre, dar nu îmi voi cere niciodată scuze pentru cine sunt şi de unde am venit”, a afirmat Marcus Rashford, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri