Haos pe al treilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Aproape 100.000 de turiști, afectați de o pană de curent în Manchester VIDEO

0
Publicat:

Pasagerii furioși au rămas fără bagaje și medicamente în străinătate, după ce o pană de curent a afectat aeroportul din Manchester. Aproape 100.000 de pasageri au fost lăsați fără bagaje.

Haos pe al treilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. FOTO captură Sky News
Haos pe al treilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. FOTO captură Sky News

A fost haos pe al treilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Un total de 116 zboruri au fost anulate duminică, 23 iunie 2024, potrivit companiei de analiză a aviației Cirium. Turiștii au avut parte de multe ore chinuitoare pentru a-și recupera bagajele, după ce o întrerupere a curentului, care a dus la anularea a peste 100 de zboruri.

Avioanele au decolat fără bagaje de cală, turiștii ajungând la destinații doar cu bagajele de mână, iar situația persistă și luni, 24 iunie 2024.

În urma problemelor apărute, conducerea aeroportului insistă că programul va „funcționa ca de obicei” astăzi.

Au fost semnalate întârzieri semnificative ale zborurilor, luni, 24 iunie 2024, către Burgas, în Bulgaria, care urma să decoleze la 9.40 a.m., și un zbor Jet2 către Kos, în Grecia. De asemenea, au fost semnalate întârzieri și la zboruri către Ibiza.

Absolut glumă. Sunt aici, în Ibiza, ultimul zbor cu Jet2, dar bagajul nostru stătea pe aeroportul Manchester. Foarte enervant. Am medicamente în bagaj. Niciun ajutor, nicio comunicare, cineva este responsabil pentru asta?”, s-a întrebat Jo Slater, pasager.

Întreruperea curentului, care a durat doar câteva minute, a distrus sistemele de securitate, inclusiv cele care gestionau încărcarea bagajelor, controlul cărții de îmbarcare și controlul pașapoartelor, potrivit dailymail.co.uk

Ca urmare, personalul nu a putut procesa oamenii sau bagajele prin aeroport ore întregi.

Chris Woodroofe, directorul general al aeroportului din Manchester, și-a cerut scuze pasagerilor furioși care s-au plâns de condițiile „haotice” și de comunicarea slabă din partea personalului. De asemenea, vor fi efectuate investigații suplimentare asupra modului în care s-a întâmplat totul.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite