Deşi are 90 de ani, regina Marii Britanii nu renunţă la plimbările pe cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimic nu o poate ţine departe pe Regina Marii Britanii de hobby-ul ei favorit, chiar dacă luna viitoare va împlini 91 de ani. Elisabeta a II-a a fost surprinsă, la sfârşitul săptămânii trecute, călare pe iapa ei preferată,  Carltonlima Emma, plimbându-se pe malurile Tamisei, scrie presa britanică.

Elisabeta a II-a a ieşi la o plimbare, călare, pe malul râului Tamisa şi în împrejurimile castelului Windsor, situat în afara Londrei, unde regina locuieşte în mare parte a anului. Nici de data aceasta suverana britanică nu purta caschetă, pentru a nu-şi deranja coafura, preferând un batic legat sub barbă.

Asta dovedeşte, notează presa britanică, că regina este din nou sănătoasă după ce a suferit de o răceală puternică la sfârşitul anului trecut care a împiedicat-o să-şi exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Crăciun şi la petrecerea de Anul Nou la reşedinţa Sandringham, din comitatul Norfolk.

Anul acesta regina şi soţul său, prinţul Phillipe, 95 de ani, şi-au amânat venirea la Londra de la Sandringham din acest motiv. Elisabeta a II-a va sărbători 91 de ani luna viitoare. 

Răceala puternică nu a împiedicat-o totuşi pe regină să participă la petrecerea de Anul Noul desfăşurată în această reşedinţă din provincie. 

Imagini de la o altă plimbare a Reginei Elisabeta 

        

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite