Cel puţin doi răniţi uşor la Marsilia, în urma surpării a două imobile de locuinţe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: capturü Le Figaro
Sursa foto: capturü Le Figaro

Două imobile de locuinţe învecinate s-au surpat luni, în centrul Marsiliei, pe o stradă din cartierul popular Noailles, iar cel puţin două persoane - trecători - au fost rănite uşor, au constatat jurnalişti AFP, confirmând o informaţie La Provence.

Aproximativ 40 de pompieri şi 18 vehicule au fost trimise luni, la ora locală 10.00 (11.00, ora României), care au înregistrat cei doi răniţi uşor. Salvatorii au declarat AFP că, potrivit informaţiilor lor, 12 persoane ar putea locui la aceste adrese.

Viceprimarul Marsiliei Julien Ruas, însărcinat cu pompierii marini, a anunţat că unul din cele două imobile era declarat oficial periculos de ”aproximativ zece zile”, ”în urma unei dificultăţi la un zid la primul etaj”. Locuitorii acestuia ar fi trebuit să fi fost evacuaţi.

Cele două clădiri, una de patru, iar cealaltă de cinci etaje, situate pe rue d'Aubagne, au devenit un morman de moloz luni, a constatat AFP.

Potrivit pompierilor, o a treia clădire vecină părea de asemenea că ar urma să se surpe.

Prefectura din Bouches-du-Rhône a anunţat pe Twitter că a deschis o celulă de urmărire împreună cu Prefectura Poliţiei din Marsilia şi pompierii.

Potrivit France 3 PACA, surparea ar putea avea o legătură cu gazele naturale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite