Cadavrul unui român a fost găsit sub un pod din Franța. Ce indică primele informații din anchetă

0
Publicat:

Cadavrul unui bărbat de 47 de ani, de origine română, a fost găsit  sub un pod rutier din zona Vélizy-Villacoublay, din Paris.  

Polițiștii au găsit cadavrul românului sub un pod
Polițiștii au găsit cadavrul românului sub un pod FOTO Shutterstock

Descoperirea a avut loc joi, în apropierea rampelor de acces către autostrada N118.

Potrivit informațiilor inițiale, victima fusese omorâtă în bătaie și prezenta urme de loviri pe față atunci când forțele de ordine au ajuns la locul faptei, scrie Le Parisien.

Alături de trupul neînsuflețit se afla și un alt bărbat, iar locul părea a fi o tabără de oameni ai străzii de origine română. Doi bărbați și o femeie, toți de origine indiană, cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, au fost reținuți și plasați în custodie pentru interogatorii.

Conform primelor declarații, se pare că motivul tragediei ar fi un conflict izbucnit între victimă și unul dintre ceilalți locuitori ai taberei, care îl acuza pe bărbatul decedat că i-ar fi violat partenera, anul trecut. Aceste afirmații au stârnit o altercație între cei doi.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a lămuri circumstanțele exacte ale crimei. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Medico-Legal din Garches pentru a fi supus unei autopsii, iar echipa de criminalistică a prelevat dovezi și indicii de la locul faptei.

Zona Versailles și pădurile din apropiere sunt frecventate de numeroși oameni străzii care găsesc acolo un sprijin mai ușor de obținut decât în capitală, prin intermediul asociațiilor locale.

În 2010, un alt incident tragic a avut loc în zona Versailles, când un militar a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit în apropierea castelului.

Trupul neînsuflețit al soldatului fusese găsit lângă o linie de cale ferată, iar un tânăr african fără adăpost, în vârstă de 21 de ani, a fost ulterior reținut și acuzat de crimă. Acesta a mărturisit că l-a ucis pe militar.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite